tv...

Mammas lilla skönhetsdrottning!

Ja detta var ett program på tv:n i em  som jag fastnade vid. Handlade om 3 olika tjejer.

Alla 3 var uttagna till Miss Mini UK, totalt var 19 tjejer med i åldern 6-13 år. Ingen av dessa kom bland de 3 första.

Tjej nr 1: 9 år.

Hennes mamma tyckte inte at hon var söt när hon föddes, så hon trodde att hon skulle bli ful sen också. När flickan var 7 år gjorde de en öronoperation för att öronen stod för mycket ut!  Flickan behövde glasögon, men fick inte ha det för sin mamma… hon var finare utan …så det fick bli linser, vilket tjejen inte alls tyckte om. Mamma var hos frissan 2 ggr i veckan, för man måste ju va snyggt hela tiden. Varje morgon innan de skulle iväg så sminkade de sig båda två…flickan hade gjort det sen hon var sex år gammal och hade slingor i håret. Inför tävlingen anställde mamma folk för att ge flickan lektioner i sång, mode, hur man gick osv. Och la ner åtskilliga pengar på dyra klänningar till tävlingen.

Tjej nr 2: 9 år.

Denna familj var ny troende som de så fint kallade det! Mamman hävdade att Gud gett dottern skönhet för att bli lycklig och då skulle hon vara med i tävlingen för att visa vad Gud gett henne. På en gudstjänst så bad prästen till Gud för att tjejen skulle få tur i tävlingen.

Inför tävlingen fick flickan ”spraysolning” för att va fin. Hon var jätterädd och grät men mamman tvingade henne… Mamman plockade även hennes ögonbryn så hon skrek, men hon fick ta och krama sin nalle tills det var klart! Denna mamma la också ner jättemycket pengar på dyra klänningar som flickan inte ens tyckte va fina! När de kom till tävlingen sa mamman att hon såg inget hot i de andra flickorna och att hennes flicka kom till att vinna med 80 % säkerhet. Så blev det ju då inte och flickans stora förväntningar på att vinna blev istället att hon kände sig ful och inte kunde något…hon blev skitsur och pratade inte med mamman och systern efteråt. Mamma sa bara att hon var chockad och förvånad och systern var hysterisk.

 Tjej nr 3: 7 år.

Detta var en liten blyg flicka, som fötts för tidigt, hade det svårt i skolan enligt mamman och hade dåligt självförtroende. Pga det dåliga självförtroendet tyckte mamman att hon skulle vara med. Hon ville bli veterinär eller superstjärna.  Mamma menade på att för att bli modell behövde hon inte va smart!  Mamma tyckte också att det var bra om hon vann för familjen var pank… och hade nästan inte haft råd att betala avgiften för att va med i tävlingen.  Flickan fick låna en finklänning i en affär för de hade inte pengar att köpa en.

Denna mamma tyckte att de andra tjejerna såg ut som dragqueens i allt sitt smink osv.

 Ja jag vet inte vad ni tycker….Men jag tyckte att det var helt vansinnigt!!!!!

Det absolut enda positiva jag fick fram ur detta var att den sista lilla blyga tjejen vågade sig upp på scen och gjorde sin dans och övervann sin rädsla….hennes självförtroende blev stärkt efter tävlingen och hon vågade mycket mer sen!

 

Jaja…detta var bara lite tankar ….

 Har Ni föresten blivit lurade idag???

Inte jag...men har inte kommit på något att lura nån med heller!

Ha en GLAD PÅSK alla!

Kram kram 


Kommentarer
Postat av: Susanne

Håller med dig! Dessa Americanare kan inte vara riktigt "navlade" ibland. Och framför allt är det väl mödrarna som är värst ( Endel ser ut som skräcködlor...). Stackars barn! Att barnen inte bara får vara just: barn! GLAD PÅSK på dig./ Suss

2010-04-02 @ 12:14:09
Postat av: Maria

Det samm till dej, är du ledig i påsk?

Kram

2010-04-02 @ 14:04:04
URL: http://mariagladsax.blogg.se/
Postat av: Susanne

Trodde jag skulle kunna vart hel ledig,, men får jobba påskaftonkväll o annandagen kväll. Det kunde varit värre, haha. Själv då??? Förresten? Hur flyter det med över våningen? Klart snart?? / Suss( just nu proppmätt av påskmat..)

2010-04-02 @ 21:02:14
Postat av: Maria

Jag skulle jobba fre-mån men en snäll kollega tog min lör och mån så jag ska jobba 16-21 ikväll.

På ovanvåningen gipsas det för fullt sned väggarna kvar.

Kram

2010-04-04 @ 15:08:57
URL: http://mariagladsax.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0